Workshops

Heb jij altijd al willen leren hoe je cupcakes opmaakt of hoe je een mooie verjaardagstaart decoreert?

Wij, De taartmeisjes van BUUF organiseren ook workshops. Een moment waar jij je eigen creativiteit kan loslaten, alles leert over taart, botercrème en decoreren. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje en vooral gezelligheid!

Cupcakes decoreren

Tijdens deze workshop leren wij jou om botercrème te kleuren, verschillende spuittechnieken en leren wij jou om de mooiste bloemen te maken. Je gaat 6 cupcakes opmaken en deze gaan uiteraard ook mee naar huis. De duur van deze workshop is ongeveer 2 uur. Aan deze workshop kunnen wij een thema verbinden. Deze workshop geven wij enkel voor vaste groepen. Uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, babyshower of vrijgezellenfeest. Vanaf 8 personen. Prijs per persoon vanaf € 39,50.

Verjaardagstaart decoreren

Tijdens deze workshop gaan wij een stapeltaart decoreren! We leren je een taart strak aan te smeren, kleuren van botercrème, verschillende spuittechnieken en het maken van een drip. Je gaat een taart decoreren met een diameter van 16 cm, deze is geschikt voor 10 personen en gaat uiteraard ook mee naar huis. De duur van deze workshop is ongeveer 2,5 uur. Prijs per persoon € 65,00.

We horen graag van je

Scroll naar boven