Over ons

Gestart in 2015, Sfeervolle serre met een van de mooiste beschutte terrassen van Amersfoort

Taart kan altijd

Ambachtelijke taarten en mooiste creaties op gebied van verjaardagstaarten

BUUF is gestart in 2015 door ons, Carmen & Cesare, destijds wonend in dezelfde straat en beide student op de hogere hotelschool. De serre kwam beschikbaar vanuit de Mariënhof. Zij organiseerden een wedstrijd waarbij je kans kon maken op de serre voor twee jaar zonder huur. We deden mee en wonnen! Er was weinig budget, want waren beide student. Met veel hulp van vrienden en familie toverden we de serre om tot een mooie lichte ruimte met keuken en een restaurant gedeelte.

Wat begon als een klein bedrijf waar wij altijd met z’n tweeën aan het werk waren, is uitgegroeid tot een bedrijf met 10 werknemers. We serveren niet alleen taart, maar ook kan je bij ons lunchen en genieten van een high tea. We bakken nog steeds al onze taarten met liefde en creëren graag de mooiste taarten. 

Ons team

Wij zorgen ervoor dat iedereen die bij ons werkt vrijwel alles kan. Ze kunnen in de keuken staan, bakken, gasten serveren en koffies maken. Ons team is hecht en dat vinden wij heel fijn.

Onze taarten

Al onze taarten bakken wij zelf. Wij maken geen gebruik van halffabricaten. Onze taarten zijn ambachtelijk en puur en dat proef je.

Onze serre grenst aan de Mariënhof

Onze serre is licht, het terras is ruim en wordt in de zomer beschut door de bomen. De serre grenst aan het monumentale pand De Mariënhof. Een toiletbezoek is er niet zomaar een, op deze manier kom je in het oude klooster terecht en krijg je een glimp van het oude klooster te zien.

E-book

10,00

Altijd al onze taarten thuis willen maken? Dat kan nu! In dit heerlijke Ebook staan 14 goddelijke, maar eenvoudige recepten die al vijf jaar favoriet zijn bij BUUF. Denk hierbij aan een Blondie met frambozen, Cheesecake en het befaamde Koekje van Eigen Deeg en nog veel meer…

Let op! Je mailtje met het Ebook kan in je spam belanden.

Heb je een vraag of opmerking?

Vul ons formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven