De taartmeisjes van Buuf

Taart kan altijd

Over de taartmeisjes

In 2015 is BUUF geopend. Inmiddels is de serre waar enkel taart gegeten kon worden uitgegroeid tot een volledige lunchroom. De taarten kunnen bij BUUF worden genuttigd maar ook voor thuis worden besteld. Inmiddels mogen wij zoveel taarten bakken, dat wij De Taartmeisjes van BUUF zijn begonnen. Hier worden alle taarten gebakken volgens de manier van BUUF en op deze manier kunnen wij meer aanpakken. Van een appeltaart, gekleurde verjaardagstaart tot een bruidstaart voor 60 personen. Al onze taarten worden op een ambachtelijke wijze gemaakt en daar leggen wij onze ziel en passie in.

Bedrijven

Iedere dag een vers assortiment gebak voor jouw medewerkers en klanten of een enkele keer iets groots te vieren? Door onze creativiteit kunnen wij tot een divers assortiment komen dat past bij jullie als bedrijf. Geïnteresseerd? Stuur ons een mail.

Horeca

Onze taarten zijn niet alleen te proeven bij BUUF in de Serre. Ben je als horecabedrijf te druk om ook nog een perfecte taart te maken of wil je zeker zijn van goede kwaliteit? Wij nemen dit graag van je over. Geïnteresseerd? Stuur ons een mail. 

Bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie een mooie bruidstaart? Aan de hand van een persoonlijk gesprek, nemen wij al jullie wensen door. We maken stapeltaarten maar ook sweettables. Na het gesprek krijgen jullie een doosje mee met onze smaken, zo kunnen jullie thuis nog even genieten en rustig nadenken over jullie keuze. Vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail.

Workshops

We organiseren ook workshops. Klik hieronder voor meer informatie.

We horen graag van je

Scroll naar boven