Zien we je snel?

Adres

Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort

Telefoon en e-mail

033-7200071 | info@buufindeserre.nl

Openingstijden

Elke dag open van 10.00-18.00

Heb je een vraag? Vul het formulier in, of bel ons als je ons snel wilt spreken

Veelgestelde vragen

Bij ons in de straat is er een parkeergarage, parkeergarage Koestraat. Bij ons voor de deur kan je de auto kort parkeren voor het ophalen van jouw bestelde taart.

In de weekenden nemen wij enkel reserveringen aan voor een high tea. Voor een lunch of een kop koffie kan je bij ons binnenwandelen. Wij kunnen geen tafel garanderen, maar uiteraard doen wij ons best om iedereen een plek te bieden.

We hebben een glutenvrije taart en salades welke geen gluten bevatten. Al onze producten worden echter wel in een omgeving gemaakt waar gluten worden verwerkt.

De high tea is € 24,50 inclusief thee. Wij serveren een hartige ronde, met belegde broodjes en een wrap. Gevolgd door een zoete ronde, deze bestaat uit verschillende zoetigheden die wij allemaal zelf bereiden. Zoals een cakepop, cupcake, koekjes en een taartje. Je kan jouw high tea uitbreiden met een prosecco of een mimosa, vanaf € 5,00 per glas.

Wij kunnen rekening houden met zwangerschappen en vegetariërs. Lactosevrij, vegan of glutenvrij is niet mogelijk.

In de weekenden nemen wij high tea reserveringen aan tot 7 personen, onze ruimte in de serre is beperkt en wij willen graag zo veel mensen een plek kunnen bieden. Op doordeweekse dagen is er meer mogelijk. Voor meer informatie kan je ons altijd een bericht sturen.

Nee, daar hebben wij geen ruimte voor. Uiteraard kan er wel voor een klein gezelschap een reservering geplaatst worden.

Wij raden altijd aan; zodra je het weet, bestel! Wij kunnen beperkte hoeveelheden bestellingen aannemen en vol is vol, voor de ene week gaat dat sneller dan voor de andere week. 4 dagen van tevoren kunnen we nog een verjaardagstaart aannemen, mits er plek is.

Onze serre is knus, wij hebben geen aparte hoeken waar vergaderd of privégesprekken gevoerd kunnen worden.

Je kan bij ons enkel met de pin betalen.

Ja dat zijn wij. Er is ook een minder validentoilet.

Wij bezorgen de taarten niet.

Honden zijn bij ons toegestaan.

E-book

10,00

Altijd al onze taarten thuis willen maken? Dat kan nu! In dit heerlijke Ebook staan 14 goddelijke, maar eenvoudige recepten die al vijf jaar favoriet zijn bij BUUF. Denk hierbij aan een Blondie met frambozen, Cheesecake en het befaamde Koekje van Eigen Deeg en nog veel meer…

Let op! Je mailtje met het Ebook kan in je spam belanden.

Scroll naar boven